Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Från och med nästa vecka, måndag den 30 mars, införs nya öppettider i Friidrottens Hus.
 
Göteborgsvarvet är inställt 2020. Det beslutade Göteborgs Friidrottsförbund vid ett styrelsemöte den 26 mars. För den som ändå vill springa en halvmara i maj, erbjuds nu möjligheten att göra det i sin egen närmiljö.
 
Under lördagen avgjordes andra deltävlingen av Solvikingarnas vårtävlingar, och precis som under första deltävlingen helgen innan visade Skatås upp sin bästa sida med krispigt grus och strålande solsken.
 
Ungdomsseriematchen som skulle arrangerats av GKIK och SAIK i Friidrottens Hus den 29 mars har ställts in på grund av coronaviruset.
 
Tillsvidare är Friidrottens Hus öppet för träning enligt ordinarie öppettider. För att minska risk för smittspridning är det viktigt att du följer hygienråd och stannar hemma om du riskerar att smitta andra.
 
Information från Göteborgsvarvet med anledning av coronaviruset (covid-19):
 
Götalandsmästerskapen som skulle arrangeras i Friidrottens Hus till helgen är tyvärr inställt, med anledning av coronaviruset.
 
I samband med Örgytes IS årsmöte den 18 mars bjuder SISU Idrottsutbildarna, Göteborgs Friidrottsförbund och ÖIS Friidrott in till Emma Green och Camilla Kallins föreläsning "Att prestera med glädje".
 
I helgen har årets Inomhus-SM för ungdomar avgjorts på Tybbelundhallens blåa banor i Örebro, och det slutade med många medaljer för Göteborgs 15- och 16-åringar.
 
Under den gångna helgen upptogs mycket av uppmärksamheten av Junior-SM i Friidrottens Hus. Men parallellt tävlade veteranerna i Malmö och Göteborg kom hem med tolv guld!
 
Angående coronaviruset följer vi myndigheternas rekommendationer. I nuläget finns inga krav eller rekommendationer som påverkar genomförandet av våra evenemang eller verksamheten i Friidrottens Hus.
 
För alla föreningar runt om i landet som driver motionsgrupper för löpare, eller för den delen står i startgroparna att starta upp en grupp, finns möjligheten att delta i Svenska löpares projekt "Löprundan" med olika stopp runt om i landet.
 
Carl Bengtströms snabbaste 400-meterslopp någonsin satte pricken över i:et för ett lyckat Junior-SM i Friidrottens Hus, arrangerat av Vallenklubbarna i Göteborg.
 
Nu när inomhussäsongen går mot sitt slut är det dags att börja blicka framåt och för alla löpare handlar det först och främst om terräng- och gatloppssäsongen.
 
Till helgen är det dags för Junior-SM inomhus i Friidrottens Hus! Läs pressinfo och information om helgens träningsmöjligheter genom att klicka vidare till nyheten.
 

Postadress:
Angereds Atletiska Förenng - Friidrott
Emil Persson, Nylösegatan 7C
41515 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0722815116
E-post: info@angeredsatletiska.se

Se all info

Våra samarbetspartners och sponsorer