Hoppa till sidans innehåll

Tränare


 

 

Morgan Persson

Jag är drygt 55 år och har varit tränare i snart halva mitt liv, jobbar dagtid som lärare, mest med matte. Tycker mycket om att röra på mig att jogga ute eller vara ute och gå, kan gärna gå själv. Tycker om de mesta friidrottsgrenarna men mest höjdhopp, häcklöpning och maraton (har aldrig sprungit något, men gilla den typen av träning). När det gäller simning är det skönt att bara simma främst crawl. Tittar gärna på sport på TV helst längdskidor, friidrott, simning och landslagsfotboll. 

Jag älskar idrott i allmänhet och när folk rör sig, tycker om att se människor utvecklas i det de gör. Utveckling är en stark drivkraft för mig och det mesta som rör sig med hjälp av muskler är intressant.


De andra tränarna säger om Morgan:

- Väldigt kunnig och har ett speciellt öga för löpsteg. Gillar lika töntiga saker som jag, bland annat fantasy-böcker, serier med mera.
- Morgan är en otroligt kunnig och engagerad tränare och person. Man kan komma med vilken fråga eller vilket problem som helst och alltid få ett bra svar.
-
Morgan är den äldsta tränare och också den mest kunniga inom friidrott. Han kan allt om allt! Han är mattelärare och älskar primtal! Det bästa med att ha Morgan som tränare är att han alltid är så engagerad och intresserad av adepterna utveckling. 
-
Morgan är den som har mest kunskap utav oss tränare och skulle nog hellre dö än att sluta med friidrott och simning. Han lyssnar på sina adepter och hjälper gärna till med matten från skolan om det skulle behövas då han själv är mattelärare. 
Maximilian Persson

25 år gammal, började som hjälptränare som 14-åring, började träna min första grupp när jag var 16. Har gått tre olika friidrotts-tränarutbildningar, är utbildad t.om. 14-års ålder. Är utbildad simlärare för barn och vuxna, utbildad poollivräddare, jobbar som badmästare, gillar alla olika sorters spel, både vid ett bord, eller skrivbord. 
Maximilian har tyvärr tagit en paus från sitt tränaruppdrag, och är med vid enstaka tillfällen varje termin medan han studerar. Han har dock fortsatt vara aktiv i förening, fast i rollen som ordförande.


De andra tränarna säger om Max:

- Max är som tränare alltid på gott humör och drar ständigt Göteborgsvitsar. Han är mycket kunnig i simning och friidrott och full med idéer om hur man skall träna. Han tycker väldigt mycket om att skämta med andra.
-
Max en engagerad tränare med mycket intresse av träning. Han är väldigt kunnig inom simning och jobbar också vardagligt som simlärare. Han började träna friidrott redan som litet liter barn och har mycket erfarenhet. Det bästa med att ha Maximilian som tränare är att han gör de hårda träningarna till riktigt roliga.
- Max är den tränaren som kan vara både hård men otroligt snäll. Han är duktig på att driva barnen framåt men också på att se till så att alla hänger med och har det bra och roligt. Mästaren på att skapa de obekväma stämningarna men också mästaren på att lätta upp dem!
- Max är den du ska gå till om du vill höra något dåligt skämt, han har alltid ett redo. Han är väldigt social och älskar att skoja och skämta med sina adepter. Han får alltid träningen att bli roligare även om det är ett tråkigt fyspass.Isaac Persson
Hello!

Jag heter Isaac och är 19 år. Jag började träna friidrott innan jag började gå och lärde mig simma redan i mammas mage. Jag har dock bara varit tränare sedan 2016, detta menas dock inte med att jag inte har kunskapen!

Jag brinner för träning och musik, det är vad mitt lilla liv går ut på helt enkelt. 

 

De andra tränarna säger om Isaac:

- Isaac verkar ha ett enormt tålamod och uthållighet som tränare. Han älskar också musik och spelar flera instrument och sjunger fantastiskt. Tycker om djur men inte att äta dem.
-
Väldigt stark analyserande förmåga, och vaksamt öga. Har koll på det han skall ha koll på, och likt sin far vet han ofta vad som krävs för utveckling. Helt ok musiksmak, behöver dock fortfarande lite finslip. 
-
Isaac kan verka lite tystlåten men när man väl lär känna honom så är det en helt annan person. Han brinner för det han gör och på träningarna kan man förvänta sig ett eller två skämt. Isaac är väldigt påhittig och kommer med många bra idéer och lekar som alla älskar. 
- Isaac har tränat både friidrott och simning själv och är en bra tränare inom båda delarna! Han gillar däremot inte sushi och det är ju lite konstigt.

 

 

Emilia Bustos
Hej! 

Mitt namn är Emilia 19 år gammal och jag har tränat friidrott i åtta år, dock bara varit tränare i snart ett år. Jag har ett stort intresse för friidrotten och tycker det är otroligt kul att hjälpa barn att utveckla sig i det dem gör, i både simning och friidrott. Längdhopp och höjdhopp är nog de grenar som jag brinner mest för, sedan har vi ju också dansen som är ännu något jag brinner för. 

 

De andra tränarna säger om Emilia:

- Emilia är väldigt snabb med repliker till barnen hon tränar, bra koll på alla och ser till att alla hänger med. Förutom idrotten gillar Emilia att röra sig genom dans.
- Naturlig ledarfigur, har lätt att få grupperna lugna och att inte bara höra på vad hon säger, utan även lyssna. Har delad åsikt om hennes bok-smak. Rätt genre, fel böcker. 
- Emilia är en riktigt påhittig person som brinner för att utveckla barns fysiska förmåga. Hon älskar att plåga barnen lite extra mycket, men detta bara för att de ska förbättras. Hon har själv tränat friidrott i flertal år och alltid älskat att simma. Hon är även väldigt bra på att dansa, så om du behöver några nya moves så är det bara att fråga! Det bästa med att ha Emilia som tränare är att hon alltid försöker göra något roligt av träningarna och har nästan aldrig samma sak gång på gång. Detta ger barnen variation och erfarenhet!
- Emilia är en rolig, envis och omtänksam person vilket är jättebra egenskaper att ha som tränare då hon kan nå ut till många olika elever och få alla att känna att de kan! 

Förutom dessa tränare har vi även Abdi, Stefan och Oskar, mer info om de kommer snart!

Uppdaterad: 19 MAR 2018 08:20
E-post: Adressen Gömd

       

 

 

 

Postadress:
Angereds Atletiska Förenng - Friidrott
Emil Persson, Nylösegatan 7C
41515 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0722815116
E-post: info@angeredsatletis...

Se all info

Våra samarbetspartners och sponsorer